Catalogus > Topline >

Topline

Emblemen van Topline: duurzame topkwaliteit

De emblemen van Topline laten elk logo tot leven komen. Deze emblemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en maken de kleinste details in elk logo perfect zichtbaar. Het ideale embleem voor iedereen die trouw aan zijn huisstijl visueel wil communiceren.

Met Topline-emblemen blijven logo’s stralen, ook na honderden wasbeurten. De kleurvastheid van deze emblemen is bijzonder hoog. Een soepele, gladde kwaliteitsvezel voorzien van de unieke thermoplastische lijmlaag van Harmsen, vormt het hart en de ziel van Topline-emblemen.

U brengt met een heatseal-pers deze emblemen gemakkelijk op de kleding aan. De maximale grootte van de emblemen van Topline is 33 x 38 cm. U kiest uit 26 kleuren en 56 standaardafmetingen. Wensen uw klanten speciale afmetingen of vormen? Geen probleem. Harmsen levert ook maatwerk.

- hoge kwaliteit
- kleurvast
- 26 kleuren
- 56 standaardafmetingen of op maat
- eenvoudig aan te brengen met heatseal-pers

Wilt u uw klanten een gedrukt of geprint logo van topkwaliteit bieden? Kies dan voor de emblemen van Topline. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie