Catalogus > Thermolabel >

Thermolabel

Thermolabels: uw gebruiksvriendelijke temperatuurindicatoren

 

Temperatuur, druk en tijd. Dat zijn de drie sleutelwoorden om succesvol emblemen of transfers op kleding of promomateriaal te sealen. Is een van deze parameters niet correct ingesteld op de heatseal-pers? Dan bestaat de kans dat een logo of afbeelding niet duurzaam hecht. 


Elk embleem en elk transfer heeft zijn specificaties voor temperatuur, druk en tijd. Respecteert u die specificaties? Dan verzekert u zich van een optimaal resultaat. En daar helpt Harmsen u graag mee. Wij bieden u thermolabels aan. De eenvoudigste en efficiëntste tool om de temperatuur van uw heatseal-pers te bepalen.


Hoe werkt een thermolabel?

Een thermolabel is een meetstok waarop acht temperatuurniveaus zijn aangebracht. We onderscheiden op basis van het meetbereik vier soorten thermolabels:

- 93°C -132°C

- 121°C - 160°C

- 143°C - 182°C

- 188°C - 232°C


U controleert voor u gaat persen de specificaties van uw embleem of transfer. U stelt de heatseal-pers volgens deze specificaties in en neemt een thermolabel met het juiste meetbereik. Wanneer de heatseal-pers de ingestelde temperatuur heeft bereikt, plaatst u het thermolabel met de gele zijde naar boven gericht op de onderste plaat van de pers. Daarna sluit u de pers zeven seconden. Zodra u de pers opent, ziet u dat bepaalde temperatuurniveaus op het thermolabel zwart zijn gekleurd. Eentje zal echter grijs zijn. Dat niveau geeft de werkelijke temperatuur van de heatseal-pers aan.


Onze thermolabels zijn verpakt per veertig stuks.

 

Gaat u transfers of emblemen aanbrengen en wilt u precies de temperatuur van de heatseal-pers kennen? Gebruik dan de thermolabels van Harmsen. Neem gerust contact op voor meer informatie.Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie