Catalogus > Service labelprinters en kleefapparaten >

Service labelprinters en kleefapparaten

Uitgebreide dienstverlening

 

Harmsen is meer dan alleen uw partner voor kwaliteitsvolle emblemen, transfers, labels, printers en kleefapparaten. Onze dienstverlening gaat verder dan de verkoop van hoogwaardige producten. Wij stellen u centraal en luisteren naar uw wensen en zorgen. Wij ondersteunen u in alle facetten van ons vakgebied en geven u graag professioneel advies op maat. Zo bent u altijd zeker dat u de juiste oplossing krijgt voor uw bedrijf, organisatie, instelling of klanten.


Klaar voor gebruik

Op basis van uw behoeften, wensen en sector leiden wij u naar de ideale labelprinter of het beste kleefapparaat. We spreken een moment af waarop wij bij u kunnen langskomen om uw toestel te leveren en installeren. Is de installatie gebeurd? Dan krijgt u vakkundige uitleg over hoe u het toestel moet gebruiken. Zo kunt u meteen aan de slag.


Herstellingen

Vertoont uw toestel een defect? Dan brengt u het gewoon binnen voor herstelling. Is dat praktisch moeilijk voor u? Dan komt onze technicus bij u langs om ter plaatse de herstelling uit te voeren. 


Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wenst u advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op.


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie