Catalogus > Printer HiQ EOS-2/5 >

Printer HiQ EOS-2/5

Gemakkelijk textiellabels printen

 

De HiQ-EOS-2/5 is een innovatieve en veelzijdige printer met kleuren touchscreen en USB-toetsenbordaansluiting. Met dit toestel print u snel en eenvoudig textiellabels. 


Het opmerkelijke aan deze printer? U kunt hem als standalone gebruiken, dus zonder software of pc. U zet een nieuw labelontwerp op een USB-stick of haalt oude ontwerpen op uit het interne geheugen van de printer. 


Standaard leveren wij deze printer met een USB 2.0- en een ethernet 10/100-interface. Indien u dat wenst, verbindt u de HiQ-EOS-2/5 dus ook gemakkelijk met uw pc of netwerk. Deze printer is in twee configuraties leverbaar: met mes, voor prints op voorgestanste band en zonder mes, voor prints op doorlopende band.


Afhankelijk van de bestemming van uw textiellabels kiest u tussen de verschillende soorten tape.


• Combitex/Combiply

Deze twee soorten tape werden speciaal ontwikkeld voor de labeling van persoonsgebonden kleding en platgoed in de zorgsector. Het verschil? Combiply heeft een zelfklevende laag om verschuiven en krullen tijdens het positioneren te voorkomen. Beide tapes zijn leverbaar in verschillende afmetingen, mangelbaar tot 190 °C en worden aangebracht met een heatseal-pers.


• HiQ-tape, Hytex en Mediron

Wilt u werkkleding labelen? Dan gebruikt u het best HiQ-, Hytex- of Mediron-tape. Het verschil? Hytex heeft een zelfklevende laag. Deze tape - die u met een heatseal-pers  aanbrengt - is beschikbaar in verschillende afmetingen. Ook Mediron is zelfklevend, maar tegelijk soepel, sterk en mangelbaar tot 185°C.

Kiest u voor de HiQ-EOS-2/5? Dan krijgt u van ons een set van twee rollen tape en één inktlint.


• FasTag

Op zoek naar een zeer dun label met een groot draagcomfort? Ga dan voor FasTag, een nieuw en bijzonder innovatief product van Thermopatch. FasTag werd speciaal ontwikkeld voor persoonsgebonden kleding waarbij comfort vooropstaat. Dit label is heel flexibel en daardoor amper voelbaar. Geschikt dus voor zowel boven- als onderkleding. 

U kunt FasTag-labels wassen tot maximaal 95°C. Let wel: dit labeltype is niet mangelbaar en dus ongeschikt voor platgoed. FasTag is voorgesneden of continu te verkrijgen en wordt geleverd per pakket van 2 rollen van 50 meter en 1 inktlint van 104 meter.

 

Wilt u gemakkelijk duurzame textiellabels printen? Vertrouw dan op de kwaliteit van de printer HiQ-EOS-2/5. Neem gerust contact op voor meer informatie.


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie