Catalogus > Impressio >

Impressio

Impressio: uw bescherming tegen glanzend textiel

 

Wanneer u logo’s of afbeeldingen op textiel sealt, is het mogelijk dat het textiel rond de afdrukken glanst. Want het textiel komt tijdens het sealingsproces rechtstreeks in contact met de verwarmingsplaten en het hechtingsmateriaal. Het gevolg? Logo’s of afbeeldingen worden minder goed zichtbaar en stralen minder klasse uit. De oplossing? Impressio, hét middel om glanzend textiel te voorkomen.


Hoe werkt Impressio?

Impressio bestaat uit flexibele platen van siliconenschuim. U gebruikt die platen als mal om een embleem of transfer te positioneren of maakt er een opening in op de plaats waar u een embleem of transfer wilt aanbrengen. Zo beschermt het Impressio-siliconenschuim tijdens het sealen het textiel rond de afdruk en voorkomt u glanzen. Om een optimaal resultaat te verkrijgen, moet het Impressio-materiaal minimaal even groot zijn als het kussen van de persplaat.


Harmsen levert u Impressio in vier sheets op rol (42 x 50 cm) die net groter zijn dan de grootste persplaat van onze heatseal-persen. Wenst u een kleiner formaat? Geen probleem. U kunt het Impressio-materiaal heel gemakkelijk op de gewenste maat snijden of knippen.  


Transfers of emblemen aanbrengen zonder glanzende textielzones? Dat doet u met Impressio. Neem gerust contact op voor meer informatie.Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie