Catalogus > Deco-Print 2000 T >

Deco-Print 2000 T

Eenvoudig en permanent textiel merken

 

De Deco-Print 2000 T is de ideale printer om textiel gemakkelijk en stijlvol te merken. Met deze inktprinter brengt u kwalitatief hoogstaande labels, met of zonder voorbedrukte logo’s in verschillende kleuren (maximaal vijf), rechtstreeks op uw textiel aan. Deze printer is uitgerust met een rode lichtstraal die precies de plaats van de labeling aanwijst. U hebt dus geen moeite om uw textiel perfect te positioneren.


De Deco-Print 2000 T heeft een letterbak waarin u gemakkelijk letters schuift. Zo stelt u zelf de tekst samen die u op uw textiel wilt aanbrengen. Deze printer merkt met droge inkt. Het resultaat? De labeling van uw textiel is duurzaam en permanent. U gebruikt deze printer in combinatie met C-tape.


Deze printer heeft een klein broertje: de DP Junior. Met precies dezelfde eigenschappen als de Deco-Print 2000 T, maar zonder de optie om voorbedrukte logo’s te drukken en zonder lichtstraal. 


Uw textiel merken? Daarvoor gebruikt u de Deco-Print 2000 T of DP Junior. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie