Catalogus > Apparaten > Kleefapparaten >

Kleefapparaten

Kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Drie termen die de essentie van onze kleefapparaten perfect weergeven. Als expert in emblemen, transfers en labels heeft Harmsen voor elke behoefte en voor elke onderneming, instelling of organisatie het ideale kleefapparaat. Afhankelijk van uw doel, de gewenste capaciteit en de sector waarin u actief bent, kiest u uit:

 

- HS-21 SQR 

- HS-4C

- NL-24 Pro

- Deco-Print 2000 T en DP Junior 

- NL-33 Auto-Maxi

- NL-35

- NL-30 

- NL-15 SQR 

- NL-28

- NL-40

 

Koopt u een van onze hoogwaardige kleefapparaten? Dan verzekert u zich niet alleen van een topproduct, maar ook van een uitstekende dienstverlening. Wij komen bij u langs en installeren uw kleefapparaat, maken het gebruiksklaar en geven u een demonstratie. 


Het resultaat? Wanneer wij bij u weggaan, bent u helemaal klaar om uw kleefapparaat te gebruiken. Ontstaat er na verloop van tijd een technisch probleem met uw kleefapparaat? Dan zorgt onze technicus snel voor een oplossing.


Kies ook voor de kwaliteit en het gebruiksgemak van onze kleefapparaten. Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat.


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie