Catalogus > Ready Naam emblemen >

Ready Naam emblemen

Naamemblemen van Ready: een all-inoplossing

 

Met de Ready-naamemblemen krijgt u het beste van twee werelden. Want deze emblemen maken het mogelijk om bedrijfskleding in één keer te bedrukken met een bedrijfsnaam, logo én de naam van de persoon die de kleding draagt. Enkel een naam of enkel een logo is natuurlijk ook perfect mogelijk.

Zeker in de gezondheidssector beveelt Harmsen deze embleemoplossing vaak aan. Dankzij de Ready-naamemblemen kunnen patiënten eenvoudig de naam van hun verzorgende aflezen. De emblemen zijn in deze sector bovendien veel veiliger dan plastic naamkaartjes die aan de kleding moeten worden vastgemaakt – en die dus verloren kunnen raken of patiënten kunnen kwetsen.

Ready-naamemblemen zijn leverbaar in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Kiest u voor deze emblemen? Dan krijgt u een snelle en kostenbesparende oplossing voor de bedrukking van alle bedrijfskleding.

- totaaloplossing
- efficiënt
- kostenbesparend

 

Meer weten over de Ready-naamemblemen? Neem dan gerust contact met ons op.


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie