Catalogus > Helm stickers >

Helm stickers

Helmstickers: een efficiënte marketingtool


Met helmstickers wint u drie keer: u verhoogt uw zichtbaarheid, labelt uw eigendom én krijgt een goedkope marketingtool met een grote meerwaarde. Want een digitaal geprint en slijtvast logo op uw helmsticker is voor iedereen zichtbaar en verhoogt zo uw naambekendheid. 


De helmemblemen van Harmsen zijn ideaal om uw logo of bedrijfsnaam op uw helmsticker te printen. Onze helmemblemen zijn van topkwaliteit. Ze zijn kleur- en vormvast, uitstekend bestand tegen slijtage en de kwaliteit is ongeëvenaard. Alle prints zijn helder en gedetailleerd. Onze helmemblemen zijn leverbaar in alle vormen en maten, en 100 procent veilig. De zelfklevende folie bevat geen chloor en geen weekmakers die de helm aantasten op de plek waar ze gekleefd worden.

 

- kleur- en vormvast 

- beschadigen de helm niet

- hoge weerstand tegen slijtage

- gedetailleerde en heldere prints

- alle vormen en afmetingen

- veilig


Wilt u ook genieten van de vele voordelen van een helmsticker? Kies dan voor de helmemblemen van Harmsen en personaliseer uw helm. Neem gerust contact op voor meer informatie.


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie