Catalogus > Apparaten > Merksystemen > Tijdelijk > Uitrusting > Printer Y-151 en Y-300 >

Printer Y-151 en Y-300

Tijdelijke labels voor kleding printen

 

De Y-151 en de Y-300 zijn twee merksystemen die uw leven vereenvoudigen. Want met deze hoogwaardige en gebruiksvriendelijke apparaten creëert u snel en gemakkelijk labels om kleding tijdelijk te merken. Het voordeel? Kleding sorteren is niet langer een opgave: kledingstukken vinden vlot hun weg terug naar hun eigenaar.

 

Beide merksystemen kunnen codes printen met een maximale lengte van twaalf karakters. Het verschil? Met de Y-151 print u één lijn, terwijl u met de Y-300 twee lijnen, een barcode of één lijn en een barcode tegelijkertijd kunt printen. 

 

De Taperolls® die u in combinatie met deze merksystemen gebruikt, zijn verkrijgbaar in elf kleuren. Zo kunt u kledingstukken probleemloos tijdelijk merken met gekleurde labels met of zonder geprinte code om uw logistieke proces te vereenvoudigen.

 

Wilt u ook genieten van het gebruikscomfort van de Y-151 en de Y-300, en zorgeloos labels voor kleding printen? Neem dan gerust contact met ons op.


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie