Bestel online

24-uren service van Harmsen: Markeren maakt blije mensen.

Het merken van persoonsgebonden kledij is geen overbodige luxe. Iedereen herkent immers graag z’n eigen spullen. En wat gebeurt er als ongemerkte kleding terugkomt van de wasserij? Een tijdrovende zoektocht na wat van wie is…. Een eenvoudig merkteken aan de binnenkant van de kledingstukken voorkomt alle moeilijkheden…

De label service van Harmsen werkt goed en snel. U logt zich aan op onze website, vul daar de namen in en 24 –uren later liggen de naamlabels in uw kantoor, klaar om in de kledij bevestigd te worden.

De textiellabels zijn vervaardigd van polyesterkatoen en voorzien van een thermoklevende laag. Deze lijmlaag zorgt voor een stevige, permanente hechting die elke wasproces doorstaat. Ook de bedrukking ervan is tegen de meest intensieve wasbehandelingen bestand.
De textiel labels worden aangebracht met een heatsealpers. De heatsealpers HS 21 is een zeer eenvoudig te bedienen en compacte heatsealpers uiterst geschikt voor de identificatie van kleding van residenten in een rusthuis.
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie