Catalogus > Werkkleding & PBM >

Werkkleding & PBM

 

Logo’s op werkkleding en PBM

 

Werkkleding en PBM? Dat zijn rendabele marketingtools die de merkidentiteit en visibiliteit van bedrijven versterken. Enige voorwaarde? Ze moeten dragers zijn van haarscherpe logo’s en duidelijk leesbare bedrijfsnamen. Een voorwaarde die Harmsen u graag helpt vervullen!


Duurzaamheid en gebruiksgemak

Onze hoogwaardige en duurzame emblemen, transfers en labels geven werkkleding en PBM een unieke en opvallende toets. Met onze gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogstaande kleefapparaten en hulpmiddelen brengt u heel gemakkelijk uw merkindicatoren op werkkleding of PBM aan.


Een oplossing voor iedereen

Of uw klant nu een kmo of multinational is, behoefte heeft aan kleine of grote aantallen, op zoek is naar brandwerende of gewone logo’s: bij Harmsen vindt u altijd de perfecte oplossing om de visibiliteit van een bedrijf te verhogen. 


Wilt u ook logo’s of bedrijfsnamen aanbrengen op werkkleding of PBM? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie