Catalogus > Texcrest >

Texcrest

Emblemen van Texcrest: geborduurde robuustheid


De emblemen van Texcrest zijn de broers van onze Thermocrest-emblemen. Met hun verstevigde rug staan ze voor robuustheid. Ze geven – net zoals hun broers – elk logo een stoere toets. Het verschil met Thermocrest? De manier waarop deze emblemen worden bevestigd. Texcrest-emblemen hebben geen lijmlaag. Ze worden op de kleding gestikt en afgewerkt met een mooi geborduurde rand.


Emblemen van Texcrest vallen op door hun kleurvastheid. U kiest uit 26 standaardkleuren. Deze emblemen hebben een maximale grootte van 33 x 38 cm en zijn verkrijgbaar in 56 standaardafmetingen. Wensen uw klanten toch een andere kleur of een andere afmeting? Dan leveren wij u graag een embleem op maat.


- robuust

- kleurvast 

- 26 standaardkleuren of op maat

- 56 standaardafmetingen of op maat


Kiest u voor de stevige kwaliteit van de emblemen van Texcrest? Dan verzekert u zich van een gestikt embleem met een lange levensduur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie