Over Harmsen

U koos voor de beste partner in textiellabeling en merksystemen. Want met de textieloplossingen van Harmsen geeft u outfits een extra kwaliteitsstempel. Onze emblemen en transfers dragen bij tot uw positieve imago en maken uw kleding onmiddellijk herkenbaar in elke professionele situatie. Voor uw omgeving creëren ze eenvormigheid, voor uw medewerkers garanderen ze samenhorigheid. Onze merksystemen vereenvoudigen dan weer uw organisatie en logistieke flow. 


Doorgedreven kwaliteitscontroles

Harmsen trekt de kaart van kwaliteit voor alle labelsystemen die we onze klanten aanbieden. We zijn een familiebedrijf met meer dan dertig jaar ervaring: alle werknemers waken over de verschillende facetten van onze productie- en werkprocessen. Elk van ons is gebeten door het vak en streeft naar dezelfde topservice. 

 

Verdeler én ambassadeur van Thermopatch

Harmsen koos met Thermopatch de beste partner voor labelsystemen, emblemen en transfers. We bieden u bijzonder hoogwaardige apparaten aan. We voeren kwaliteitscontroles uit in elke fase van het productieproces. Bij Harmsen kunt u dus rekenen op het allerbeste! 


Expert in de sector

Harmsen is expert in zijn sector. De textielmarkt verandert voortdurend: stoffen krijgen een nieuwe samenstelling, aangepaste veiligheidseisen hebben een impact op kleding, nieuwe types bedrijfskleding worden ontwikkeld,… Bij Harmsen blijven we op de hoogte van elke evolutie, trend en innovatie


Wist u dat we zelfs samen met Thermopatch intensieve testen uitvoeren voor innovaties op de markt? Vóór Thermopatch een nieuw type transfer, embleem of merkband op de markt brengt, wordt dat in Europa uitgetest in verschillende wasserijen. Wij nemen met veel plezier deel aan die testen. Omdat we er zelf veel uit leren, een meerwaarde bieden aan onze klanten én optreden als ambassadeur voor het kwaliteitsmerk Thermopatch.

 

Voor uiteenlopende sectoren

Harmsen biedt zijn expertise aan uiteenlopende sectoren aan. Hebt u een wasserij of linnenverhuurdienst? Of bent u leverancier van sportkleding? Dan bieden we u heel wat expertise en voordelen aan. Ook voor de gezondheidssector hebben we alle kennis in huis om hoogwaardige oplossingen te garanderen.

 

Wilt u ontdekken wat Harmsen voor uw organisatie kan betekenen?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie