Catalogus > Thermocrest >

Thermocrest

Emblemen van Thermocrest: robuuste stoerheid

De emblemen van Thermocrest hebben hun strepen verdiend. Ze hebben hun naam meer dan gemaakt in de wereld van de emblemen. Thermocrest bewijst al sinds de jaren zestig zijn degelijkheid bij de bedrukking van bedrijfskleding. Het stevige polyesterkatoen van deze emblemen geeft elk logo een stoer en robuust karakter.

De robuustheid van deze emblemen komt ook tot uiting in hun duurzaamheid. Hoe vaak ze ook worden gewassen, Thermocrest-emblemen blijven kleurvast en behouden hun uitstraling. De unieke lijmlaag van Thermopatch garandeert bovendien een lange levensduur.

De emblemen van Thermocrest hebben een maximale grootte van 33 x 38 cm en zijn leverbaar in 56 standaardafmetingen en 26 standaardkleuren. Wensen uw klanten een embleem op maat? Dan zorgen wij daarvoor. Hebt u liever een geborduurde rand? Dan kiest u voor onze emblemen van Texcrest
.


- robuust polyesterkatoen
- duurzaam
- kleurvast
- 26 standaardkleuren of op maat
- 56 standaardafmetingen of op maat

Een stoer logo op bedrijfskleding nog meer cachet geven? Dat doet u met de emblemen van Thermocrest. Neem gerust contact op voor meer informatie.


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie