Catalogus > Heatseal-pers NL-26 >

Heatseal-pers NL-26

Heatseal-pers NL-26: Matten herstellen

 

De NL-26 heatseal-pers heeft een verwarmingsplaat van 22 x 32 cm welke bijna 180 graden kan draaien, hetgeen het sealen vanuit elke hoek mogelijk maakt. De perskop glijdt eenvoudig van links naar rechts, waardoor het niet nodig is om het te bedrukken item te verplaatsen richting de perskop. Daar de persmachine is voorzien van een veiligheidsrek en tevens moet worden bediend met twee handen, biedt deze persmachine maximale veiligheid. Dankzij het overzichtelijke controlepaneel zijn de temperatuur en druk eenvoudig aan te passen, de persmachine zal niet in werking treden als niet aan alle specificaties wordt voldaan. De standaard brug heeft een bereik van 180 x 32 cm, voor het sealen op grotere oppervlakken is eveneens een brug van 3 meter breed beschikbaar. Een houder met ruimte voor 16 doosjes patchmateriaal is optioneel beschikbaar.


Reparaties van matten

De perstijd kan worden ingesteld tussen 1 sec. en 100 min en de temperatuur tussen 20-220°C, waardoor deze persmachine uitermate geschikt is voor het repareren van schoonloopmatten.

 

Kies ook voor het ergonomische gemak en de kwaliteit van de heatseal-pers NL-26. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie