Catalogus > Ready Plus >

Ready Plus

Emblemen van Ready Plus: kosten besparen

 

Alles verandert. Ook logo’s en bedrijfsnamen. Het gevolg? Op bedrijfskleding die nog in prima staat is, zijn de prints niet meer up-to-date. Alle bedrijfskleding vervangen is tijdrovend en kost veel geld. De oplossing? Het nieuwe logo over het oude sealen. Dat kan perfect met de emblemen van Ready Plus. Een kostenbesparende oplossing dus.

Om een optimale hechting te verzekeren, is het textiel van de emblemen van Ready Plus dikker dan dat van andere emblemen. U krijgt dus gegarandeerd kwaliteit. Op de borstzijde zijn logo’s tot 100 cm2 mogelijk. Op de rugzijde liggen de minimum- en maximumafmetingen tussen 100 en 500 cm2 . Deze emblemen zijn verkrijgbaar in alle kleuren. U kunt ze op hoge temperaturen wassen.

- interessante prijs
- duurzaam, dankzij extra dikke hechting
- alle kleuren
- uiteenlopende afmetingen mogelijk
- Oeko-Tex gecertificeerd

 

Vermijd nodeloze kosten bij de verandering van een logo of bedrijfsnaam. Kies voor de duurzame oplossing van de emblemen van Ready Plus. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie